Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 13, 2009

Antonia2b woog op het moment van schrijven 115.00 kg (bmi: 36.30).

..EN IK HEB HET NOG STEEDS BEREKOUD..:winter03:.. ook al is het geen schaatsweer meer, en zie ik geen ijsberen met oorwarmers meer lopen!!!
... dus ik loop nog steeds rond met twee broeken en truien ( ja, andere, schone) over elkaar heen:brrr:.Toch had ik het idee dat global warming een grotere invloed zou hebben :wtf: ... mopperdemopperdemopper:grrrrrr:
..... het schijnt dat als ik het koud heb, mijn lijf bezig is de overtollige de kilo`s te laten verdwijnen:gheghe:.....als sneeuw voor de zon...hmm.

Jaren geleden heb ik gelezen dat je kunt afvallen door kou! Dat je lijf meer energie verbruikt om warm te blijven, klinkt wel logisch, toch?.... ik durf bijna niet te vertellen::owow:.... ik heb, toen het vroor in de winter, 2 weken met verwarming uit,het raam open, zonder dekens geslapen, omdat ik wilde weten of je echt slapend af zou vallen, want tja, niks zomaar geloven natuurlijk:D..... werd elke ochtend helemaal verkleumd:winter03: en erg moe wakker, en m`n humeur was verre van zonnig...:lachen:... weet nog steeds niet wat me toen bezielde:coverface::lachen::lachen:
Ach.. je bent jong en je spoort niet:genieten:
:afrika03:
:veelsucces:
groetjes,Antonia

January 14, 2009 om 03:09
Hoi hoi,

Dank je wel voor je reactie in mijn dagboekje.
Een prima tip en mijn tandarts kan dan trots op me zijn.

Ik ga 't proberen.

biebel
January 14, 2009 om 03:10
Oh en jij heel veel succes met afvallen.
Je hebt al een prachtig begin gemaakt zie ik. (+)

Zet hem op!!! :applaus:

biebel
January 14, 2009, gewijzigd door Happy2008 op January 14, 2009 om 04:27
hoi hoi..kwam via via bij je terecht..

gaat goed he (+)
hou vol..:)

liefs heidy
January 17, 2009 om 02:29
Hoi,
Leuk om je in mijn dagboel te zien!
Het is inderdaad een lange weg geweest maar het is het meer dan waard!:genieten: Nu alleen nog zo houden (is wel moeilijk) Jij bent ook op de goede weg zie ik:knapgedaan: Dat je het koud hebt is volgens mij normaal toen ik nog 106 woog had ik het altijd warm, maar nu heb ik het vlug koud.:brrr:

groetjes,Ladybug
January 18, 2009 om 04:20
Hallo Antonia,

Je hebt een poosje geleden een berichtje in mijn dagboek geplaatst en ik heb toen een reaktie bij jou geplaatst, maar dat is niet goed gegaan want ik kan het niet meer terug vinden. Ik vind CB een heel fijn dieet. Het heeft ook wel nadelen: zomaar tussendoor ongesteld, koud hebben, steeds nieuwe kleren nodig omdat de oude te groot worden (o nee dat is geen nadeel:bigsmile:.
Nog een kleine 2 weken en dan ga ik afbouwen, dan ben ik van 121.3 afgevallen naar 84 kg. Nog steeds te veel natuurlijk, maar ik ben wel weer toe aan normaal eten na 5 maanden repen, shakes, soepjes en porridge.
Vollens mij ga jij ook lekker. Gewoon verstand op nul en doorzetten. Je ziet bij mij hoe snel het kan gaan en kon geen enkel ander dieet volhouden. You name it en ik heb het wel geprobeerd. Heel veel succes en ik ga je vorderingen volgen.

groetjes Angelique (Eensjel)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan