Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 21, 2009

Antonia2b woog op het moment van schrijven 115.00 kg (bmi: 36.30).

het is nu vrijdag,
allebei m`n kinderen hebben heftige koorts, de ene 40.2 en de kleinste 40.9... dus ik ben nu druk met hen!!voor jullie allemaal een goed weekend en veel succes met het omgaan van alle verleidingen!!tot na het weekend!!groetjes,Antonia


DANKJULLIE ALLEMAAL VOOR JULLIE REACTIES!!!!:genieten:
.... na een half uur springen op de weegschaal en de waarschuwingen van mijn buddy`s, ben ik daar toch maar mee gestopt. En heb jullie adviezen opgevolgd: GEWOON DOORGAAN!!.... nou ja, gewoon... ik heb maandag en dinsdag grotendeels mokkend, mopperend en ongesteld doorgebracht, ik was ZOO verongelijkt.... Gisteravond heb ik wel een serieus gesprek met m`n weegschaal gehad, en met kliko gedreigd..... en zie daar... van de schrik geeft ie onder de 100 aan!!!... en vanmorgen weer, HET IS ECHT WAAR...TRALALLALALA...TRALALA...hmm ..een heerlijke vlaai,om het te vieren:bigsmile: goh, wie had kunnen denken dat een half uur op de weegschaal springen zulke geweldige resultaten zou opleveren:Imgood:
...... ik voel bijna een rare soort teleurstelling, als ik denk aan hoeveel er al af is, en dat ik al bijna op de helft zit. Dat ik over een tijd hiermee klaar zal zijn..... bijna alsof ik het zal gaan missen???? Wat een vreemde gewaarwording.....soort verslaafd raken aan de kick dat ik elke week minder weeg???...hmm.... moet niet gekker worden!

:volgendekeer:
liefs, Antonia

January 21, 2009 om 09:10
Dank voor je berichtje en jij: :cheerleader::cheerleader::cheerleader: Goed hoor, kom op en doorgaan!!! Ik begrijp overigens helemaal wat je bedoet met een soort 'verslaving', denk ik ook regelmatig over na: wat daarna? Nu mijn haar laten knippen, mijn ogen laten laseren, drastisch aan het lijnen, er is steeds weer iets 'nieuw' aan mij, en die kick is natuurlijk een keer voorbij. Wordt het leven dan niet heel saai? Ik wil nog gelnagels maar dat is allemaal neit so specta... enfin, we'll see!!

Ik ga nu zo'n beetje fase 1 en 2 afwisselen. Fase 2 houdt in dat je 's avonds ipv een zakje weer vlees of vis mag eten dus af en toe doe ik dat nu. Zeg maar om de avond... maar het tempo moet erin blijven wat mij betreft! Nog 15 te gaan...

Succes, Margit
Onbekend
January 22, 2009 om 10:55
Graag gedaan Antonia. Heb je al gedipt?? Ik had even bij je gespiekt, altijd gezellig om de verhalen van andere lotgenoten te lezen. Mag ik je toevoegen als buddy? Dan voel ik me niet zo bezwaard als ik bij je grappige verhalen heb zitten koekeloeren. Je moet trouwens wel een beetje lief zijn voor je weegschaal, straks is die ook niet meer lief voor jouw.....

Groetjes Hetty
Onbekend
January 22, 2009 om 16:54
Hoi, ik heb je inleiding gelezen. Verdorie mijn verhaal, wat kan je je kloten voelen als je je dat gaat realiseren he. Ik heb ook 2 kids. 4 en 11. Maar geen ene leuke spontane foto met moeders erbij. Zo jammer. Want soms kan er zoveel geluk van een foto afstralen die met je kids wordt gemaakt. Ik ben tot inkeer gekomen toen ik afgelopen augustus een nieroperatie moest ondergaan. Ik was de hele dag getest op de 27ste en toen moest ik ineens nog een hartfilmpje laten maken en rare testjes om te checken of ik geen hartrimtestoornissen kreeg. Heel vervelend als je je lekker voelt maar gewoon veeeeeeel te zwaar. Dag van de operatie lag ik klaar op zo,n bed en moest ik op een ander bed getild worden en dan op mijn buik gedraaid. Ik was toen 128 kilo schoon aan de haak. Kreeg ik te horen dat die bedjes tot 100 kilo gaan en bij uitzondering mocht er iemand tot max. 120 kilo op. Nou je snapt al dat ik daar niet zo vrolijk van werd. Toen kwam ik thuis ben ik schandalig verwend met allerlei eterij. Want daar doe je Hetty toch altijd een plezier mee dacht iedereen. En ik heb me helemaal volgevreten tijdens mijn herstel en echt naar 1 oktober toe geleefd. En toen begonnen. Toen was ik 130 en vanaf die dag ben ik heel erg gemotiveerd geraakt en nu nog. Maar ik ben er nog lang niet hoor. Ik ga voor 50 kilo eraf. Dit is een beetje mijn verhaal. Ik wens je een goed weekend al vast en zet hem op!!! Jouw grafiek is super zeg. Kan je trots op wezen.:knapgedaan:
January 22, 2009 om 17:06
herkenbaar verhaal hoor meid, je inleiding. In het eerste jaar van mijn dochter hebben we minstens 5000 foto's gemaakt, maar op maar een enkeling sta ik er op. Zo jammer en zonde he?

Heb je echt vlaai gegeten, of was dat een geintje?
January 23, 2009 om 13:22
Hé antonia,

:gefeliciteerd: met je mijlpaal :onderde100kilo:
Ik denk dat ik ook eens op die weegschaal ga dansen, doet ie misschien ook wat ik zo graag zou willen.....
:veelbeterschap: gewenst voor je kinderen en :sterkte: voor jou natuurlijk (hoewel ik me voor kan stellen dat je nu even "de hele wereld aankunt"!)

:prettigweekend:

:hill:
January 24, 2009 om 05:25
jeeeeee wat goed:jippie::jippie:

ga lekker door zo...gaat helemaal goed komen:koningterijk:
Onbekend
January 24, 2009 om 11:03
Hee heel veel sterkte met je kids, ik hoop dat ze een beetje opgeknapt zijn van je kippesoep. En bedankt voor je reactie. Ben ook trots op mezelf hoor. Maar dat spreek ik nooit hardop uit. Maar dat moet jij ook zijn op jezelf. Liefs en een goed weekend.:gazodoor:
Onbekend
January 26, 2009 om 16:20
Hoiiiii Antonia, zooooooooo jeeeeeehaaaaa jij gaat ff goed zeg!!!!!
Je moet inderdaad trots zijn op jezelf hoor!
Moest weer erg lachen om je dagboekje, je schrijft zooo grappig.
Hoe is het met je kindjes? Gaat het alweer iets beter........wat zielig is dat toch altijd he om ze zo te zien. Totaal afhankelijk van je en wat maakt dit je toch altijd kwetsbaar als moeder, vind je niet?
Hoop voor jou en voor hen dat de ziekenboeg snel opgeheven kan worden!
Ik heb ook echt wel wat aan jou berichtje gehad hoor, gewoon even een oppepper, gelukkig heb ik de draad weer op kunnen pakken.
Vind het af en toe wel lastig dat er best veel mensen zijn die snel vele kilo's kwijt raken, maar aan de andere kant heb ik er natuurlijk voor gekozen om geen echt dieet te volgen en wil mijn eetpatroon zo normaal mogelijk houden. Het gaat wel, maar langzaam. Nou, ja ben wel tevreden verder, alle kleine beetjes helpen, toch?
Vertel nou eens wat je omgeving zegt, ze moeten het nu toch zeker wel gaan zien!!!!!!!!!!!!! Onder de 100!!!!!!!!
Wat leuk dat je naar de pedicure gaat!!!!Lief voor jezelf zijn, toch?
Wens jou veel succes de komende week en tot de volgende keer:groetjesbrengen:liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan